Al 70 jaar lang uw adres voor mazoutkachels en kolenkachels

Mazoutkachel of kolenkachel? 

Verwarmt u nog met mazoutkachels of kolenkachels - maar bent u bang dat u nergens nog een nieuw exemplaar vindt wanneer uw huidige kachel de geest geeft? Geen nood, want bij Verwarmingscenter Van den Broeck in Herselt bieden we u een mooi aanbod aan mazoutkachels en kolenkachels van de nieuwste generatie.

In onze showroom van maar liefst 1.000 m², vindt u kolenkachels en mazoutkachels die uw energieverbruik minimaliseren, zonder in te boeten op warmtespreiding en comfort. Ook voor andere kachels zoals pelletkachelshoutkachelsvoorzetkachels, haarden & centrale verwarming.

voorzetkachels

Mazoutkachel en kolenkachel

Mazoutkachels en kolenkachels waren vroeger dé voorkeursverwarming van de Vlaamse gezinnen. De dag van vandaag zijn deze kachels echter niet veel meer in gebruik. Toch is het belangrijk dat iedereen van een gezellige warmte in huis kan genieten. 

Daarom verzamelden we bij Verwarmingscenter Van den Broeck een aantrekkelijk gamma aan mazoutkachels en kolenkachels die uitblinken in efficiëntie én betaalbaarheid. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u uw huidige mazoutkachel of kolenkachel wenst te vervangen.

Wilt u toch iets anders? Geen probleem!

Ook wanneer u toch zou willen overstappen op een andere energiebron - zonder te grote kosten of investeringen - begeleiden we u met de glimlach. 

Zo hebben we ook een interessant aanbod aan pelletkachels, houthaarden, gashaarden en centrale verwarming voor u klaarstaan. Benieuwd? Spring eens binnen in onze showroom en overleg met onze specialisten!

Mazoutkachels en kolenkachels: onze merken

Net zoals bij al onze andere haarden en kachels, kiezen we voor onze mazoutkachels en kolenkachels voor onklopbare kwaliteit. We selecteerden de mooiste exemplaren van betrouwbare merken voor u:

Well Straler

Nestor Martin

Godin

well straler
nestor martin
godin

MEER WETEN OF UW NIEUWE KOLENKACHEL OF MAZOUTKACHEL ONTDEKKEN? BEZOEK ONZE SHOWROOM IN RAMSEL (HERSELT)!