Nieuwe inbouw gashaard kopen met advies 

Inbouwgashaarden hebben het allemaal

Een uiterst comfortabel gebruik, want met één druk op de knop geniet je van een hartverwarmend vuurtje. Energiezuinigheid, want uw gashaard hoeft helemaal niet veel te verbruiken om efficiënt te zijn. Een optimale warmtespreiding, want u kiest zélf de verwarmingsintensiteit bij sommige types inbouwgashaarden, net zoals bij een centrale verwarming.

Bovendien is de nieuwste generatie inbouw gashaarden ontzettend mooi. Een ware streling voor het oog, die evenwichtig weggewerkt wordt in uw interieur voor een strak interieurgevoel.

inbouw gashaarden - Toonzaal Herselt (Kempen)

Inbouwgashaard kopen mét advies

Bij Verwarmingscenter Van den Broeck bieden we u het ruimste assortiment aan inbouwgashaarden voor elk budget. Met meer dan 1.000 m² showroom brengen we u het meest duurzame en esthetische wat dit prachtige product te bieden heeft. U vindt bij ons inbouwgashaarden in alle vormen en formaten - precies afgestemd op uw stijl en interieur.

Dankzij onze 70 jaar ervaring in het vak, begeleiden we u zorgvuldig bij het maken van de juiste keuze. Zo selecteert u ongetwijfeld de inbouwgashaard die het best bij u past. Bovendien zorgen we ervoor dat u volledig gerust kunt zijn, want ook de schouwafvoer nemen we voor onze rekening.

gashaard Global fires triple
gashaard Global fires triple
press to zoom
gashaard Global fires
gashaard Global fires
press to zoom
gashaard jidé
gashaard jidé
press to zoom
gashaard Well Straler
gashaard Well Straler
press to zoom
1/1

Inbouwgashaarden: onze merken

U gaat een inbouw gashaard kopen? Spring dan zeker ook eens binnen bij Van den Broeck. We zochten de meest kwalitatieve inbouwgashaarden voor u uit, van merken zoals:

Jidé

DRU

Trimline

Global Fires

Well Straler

jidé gashaarden inbouw - Hulshout
global fires gashaarden inbouw - Heist op den Berg
well straler gashaarden inbouw - KEMPEN
DRU
Trimline

MEER WETEN? BEZOEK VANDAAG NOG DE SHOWROOM VAN VERWARMINGSCENTER VAN DEN BROECK IN HERSELT EN ONTDEK DE INBOUW GASHAARD DIE UW INTERIEUR DAT TIKJE EXTRA GEEFT.