Nieuwe inbouwgashaard kopen in Ramsel? Bezoek Verwarmingscenter Van den Broeck!

Contacteer ons016 69 92 24

Inbouwgashaarden hebben het allemaal

Een uiterst comfortabel gebruik, want met één druk op de knop geniet je van een hartverwarmend vuurtje. Energiezuinigheid, want uw gashaard hoeft helemaal niet veel te verbruiken om efficiënt te zijn. Een optimale warmtespreiding, want u kiest zélf de verwarmingsintensiteit bij sommige types inbouwgashaarden, net zoals bij een centrale verwarming.

Bovendien is de nieuwste generatie inbouwgashaarden ontzettend mooi. Een ware streling voor het oog, die evenwichtig weggewerkt wordt in uw interieur voor een strak interieurgevoel.

Inbouwgashaard kopen in Ramsel

Bij Verwarmingscenter Van den Broeck in Ramsel bieden we u het ruimste assortiment aan inbouwgashaarden voor elk budget. Met meer dan 1.000 m² showroom brengen we u het meest duurzame en esthetische wat dit prachtige product te bieden heeft. U vindt bij ons inbouwgashaarden in alle vormen en formaten - precies afgestemd op uw stijl en interieur.

Dankzij onze 70 jaar ervaring in het vak, begeleiden we u zorgvuldig bij het maken van de juiste keuze. Zo selecteert u ongetwijfeld de inbouwgashaard die het best bij u past. Bovendien zorgen we ervoor dat u volledig gerust kunt zijn, want ook de schouwafvoer nemen we voor onze rekening.

Inbouwgashaarden: onze merken

U gaat een inbouwgashaard kopen in Ramsel? Spring dan zeker ook eens binnen bij Van den Broeck. We zochten de meest kwalitatieve inbouwgashaarden voor u uit, van merken zoals:

  • Jidé

  • Global Fires

  • Well Straler

  • jidé
  • global fires
  • well straler

Meer weten? Bezoek vandaag nog de showroom van Verwarmingscenter Van den Broeck in Herselt en ontdek de inbouwgashaard die uw interieur dat tikje extra geeft.